Μαθηματικός Διαγωνισμός "Καγκουρό"

diagonismos kagkouro 2024 banner

ΣΑΒΒΑΤΟ 30 ΜΑΡΤΙΟΥ 2024 ΩΡΑ 9:00-10:30 πμ

Το σχολείο μας συμμετέχει και παράλληλα είναι εξεταστικό κέντρο στο Διεθνή Μαθηματικό Διαγωνισμό «Καγκουρό», ο οποίος θα διεξαχθεί το Σάββατο 30 Μαρτίου 2024.

Ο διαγωνισμός διενεργείται σε 52 χώρες σε όλο τον κόσμο και γνωρίζει τεράστια επιτυχία. Η φιλοσοφία του «Καγκουρό» βασίζεται στην αρχή ότι τα μαθηματικά καλλιεργούν τη σκέψη και αποτελούν παγκόσμια κουλτούρα που πρέπει να παρέχεται σε όλους. Οι ερωτήσεις του διαγωνισμού δεν απαιτούν ειδικές γνώσεις, αλλά καθαρή σκέψη και αντίληψη.

Όλοι οι μαθητές που θα λάβουν μέρος θα πάρουν δώρα εκπαιδευτικού περιεχομένου, ανεξάρτητα από την επίδοσή τους, καθώς και βεβαίωση συμμετοχής. Με βάση την επίδοση θα δοθούν και πρόσθετα δώρα.

Οι γονείς των εξωτερικών μαθητών που ενδιαφέρονται να πάρουν μέρος, θα δηλώσουν τη συμμετοχή του παιδιού τους με φυσική παρουσία στη γραμματεία του Δημοτικού των Εκπαιδευτηρίων μας, μέχρι την Πέμπτη 29/2/2024, προσκομίζοντας το ποσό των 12.50 € για τα εξέταστρα του διαγωνισμού. Το ποσό αυτό το εισπράττει εξ ολοκλήρου η «Καγκουρό Ελλάς».

Copyright © 2010-2023 Kessaris School. All Rights Reserved.

Αναζήτηση